Çatı malzemelerini, stilini ve eğimini; iklim, bina tasarımı ve bütçe gibi faktörlere göre belirleme.
Güneş Paneli Kurulumu: Çatılara veya zemine güneş panelleri yerleştirerek güneş ışığını elektriğe dönüştürme.
Doğru kurulum, çatının dayanıklılığı ve verimliliği için kritik öneme sahiptir. Bu süreç, su yalıtım örtüsünün serilmesi, kenar kaplamalarının monte edilmesi, çatı malzemelerinin uygulanması ve uygun havalandırmanın sağlanmasını içerir.
En kaliteli çatı çözümleriyle evinizi koruyoruz. Usta işçilik ve benzersiz uzmanlıkla sağlam ve dayanıklı çatılar sunuyoruz. Memnuniyetiniz garantili!
Güneş enerjisi şirketimiz, kurulum, bakım, danışmanlık, finansman, izleme, enerji depolama, şebeke entegrasyonu ve optimizasyon hizmetleri sunmaktadır.
Optimal performansı sağlamak için sürekli bakım ve onarım hizmetleri.
Fazla güneş enerjisini depolamak için akü depolama sistemlerinin kurulumu ve entegrasyonu.
Geleceği temiz, yenilenebilir güneş enerjisiyle güçlendiriyoruz. Daha parlak ve sürdürülebilir bir yarın için bize katılın.
ENERGİMA'ya Katılın: Yenilikçi Güneş Enerjisi Çözümleriyle Yenilenebilir Enerjinin Geleceğine Liderlik Edin. Sürdürülebilirliğe ve Profesyonel Gelişime Katkıda Bulunun.
Süreç, saha değerlendirmesi, sistem tasarımı, kurulum, şebeke bağlantısı, bakım, izleme ve müşteri desteğini içerir.
Güneş panelleri, fotovoltaik (PV) paneller olarak da bilinir ve güneş ışığını toplamak için çatıya veya diğer uygun alanlara kurulur.
Güneş ışığı güneş hücrelerine çarptığında, fotonlar (ışık parçacıkları) yarı iletken malzeme tarafından emilir.
Emilen fotonlardan gelen enerji, elektronları harekete geçirerek yarı iletken malzeme içinde hareket etmelerini sağlar.
Şebeke bağlantılı solar sistemler (ON-GRID), güneş panellerinin gün boyu ürettiği enerjiyi aküler aracılığıyla depolamadan, üretim alanında tüketerek fazla enerjiyi şebekeye aktaran bir yapıya sahiptir. On-Grid sistemlerdeki temel amaç üretilen enerjinin bir bölümünün tüketilerek kalan kısmının şebekeye aktarılması ve bu sayede elektrik faturasında oluşan tüketimin sıfırlanmasına dayanmaktadır.
On-Grid Solar Sistemler, üretilen elektriğin akülerde depolanması yerine üretim alanında tüketilmesi ve fazla enerjinin şebekeye aktarılması prensibi ile çalışır. On-Grid projelerde üretilmesi beklenen veya tüketilen enerji hesaplanarak uygun sistem projesi oluşturulur. Sistem tarafından üretilen enerji yüksek çevrim gücü olan, merkezi şebekeye bağlanabilen on-grid invertörler ile şehir şebekesine bağlanır. Böylece üretilen enerjinin yetersiz kaldığı durumlarda şebekeden destek alınabilir veya enerji fazlası oluşan durumlarda fazla enerji şebekeye verilebilir. Böylece şebekeye aktardığınız enerji miktarı kadar aylık faturanız üzerinden mahsuplaşma yapılır.
Ticarethane ve sanayi bölgelerinde kurulacak şebeke bağlantılı sistemler ile tesisinizin elektrik faturasında ciddi düşüşler elde edebilir, ürettiğiniz enerjiyi elektrik dağıtım şebekesine vererek ay sonu mahsuplaşmadan faydalanabilir, enerji giderlerinizi düşürebilirsiniz.
Toz ve kir nedeniyle tam olarak güneş ışınını alamayan solar paneller enerji üretiminde de verimliliğini yitirecektir. Bu nedenle güneş panellerinin düzenli olarak temizlenmemesi durumunda panel veriminde %30 kayıp gerçekleştiği ölçülmüş bir veri faktörüdür.
Çalışmalarımızda hem mevcut müşterilerimiz, hem de yeni müşterilerimiz için ortak bir bağ kurarak sisteminizin görüntülenmesi, tanıtımı, detayların belirlenmesi aşamasında drone çekim hizmetleri sunmaktayız. Drone çekim hizmeti santralinizin farklı açılarından birçok detayını görmenizi ve göstermenizi sağlar.
Güneş enerjisi santrallerinde yaz aylarındadaha sık olmak üzere yılda en az bir kere termal kontrol ve incelemelerin yapılması gerekmektedir. Termal denetim güneş enerjisi santrallerindeki cihazlarda yapılan en verimli kontrol yöntemlerinden biridir.